Do mnie niestety nie przem贸wi艂a mechanika, kt贸r膮 艂atwo rozgry藕膰 i zrobi膰 Muncha. Poza tym, 偶e jest jaka艣 taka nieintuicyjna i ci臋偶ka do okie艂znania na pocz膮tku. Klimat ciekawy, sesje takie, jakie lubi臋, czyli przetrwanie, ciemny mrok roztaczaj膮cy si臋 nad graczami. Na pocz膮tku wpadli艣my jeepem do do艂u na pustyni, kt贸ry przygotowa艂y jakie艣 ogromne mr贸wy, kt贸re chcia艂y nas po偶re膰. Mieli艣my troch臋 艂adunk贸w wybuchowych, to dali艣my rad臋. Ale potem z buta do miasteczka, kasy nie mieli艣my na naboje nawet za bardzo, wi臋c wmieszali艣my si臋 w tamtejsze sprawy, aby troch臋 zarobi膰. Po chyba dw贸ch sesjach wysz艂o, 偶e ca艂e miasto nas 艣ciga艂o, a my ukryli艣my si臋 w ruinach ko艣ci贸艂ka poza nim. By艂o niez艂e obl臋偶enie, a na koniec wszyscy oczywi艣cie zgin臋li艣my. Sesja by艂a epicka, naprawd臋. Wi臋c je艣li kto艣 poszukuje dobrego post-apo, takiego rasowego w 艣wiecie, w zasadzie niekoniecznie przysz艂o艣ci, to jest co艣, z czym warto si臋 zmierzy膰.
_________________ Kobieta nadzwyczajna od kobiety zwyczajnej r贸偶ni si臋 tym, 偶e kobieta zwyczajna ma tyle rozumu co kura, natomiast kobieta nadzwyczajna, tyle co dwie kury. - Konfucjusz Fortuna to niesta艂a dziwka zwariowana na punkcie ironii - Konowa艂
Powiedz mi, a zapomn臋. Poka偶 mi, a zapami臋tam. Pozw贸l zrobi膰, a zrozumiem - Konfucjusz
Ka偶dy szczeg贸艂 ma znaczenie - G. Cook
|