Ja wiem,偶e niezbyt on jest o fantazy albo rpg lecz autorzy robi膮 w艂a艣ciwie o wszystkim i jest on warty wspomnienia
Cyanide And happines - Codzienna dawka humor, ironii oraz g艂upoty
A teraz czas na troch臋 bardziej w temacie co prawda te偶 nie do ko艅ca fantazy ale post nuki te偶 s膮 ciekawym tematem
Romantically Apocalyptic - W 艣wiecie post nuklearnej zag艂ady poznajemy naszych niecodziennych bohater贸w w tym Captain Zee, kt贸rego s艂owami nie da si臋 opisa膰. Jako艣膰 graficzna tego komiksu jest boska a humor i fabu艂a r贸wnie 艣wietna
Armageddon-o-Matic - Polski komiks o dw贸ch 偶o艂nierzach Radzie i Polonie. Warty przeczytania nawet dla tych kt贸rzy nie interesuj膮 si臋 a偶 tak post nuklearami, humor jest po prostu 艣wietny.
Gone with Blastwave - Historia opowiadana z strony czerwonego zespo艂u, humor r贸wnie osobliwy. Du偶a cz臋艣膰 komiksu jest przet艂umaczona
Ironicznie przedstawienie wielu postaci z znanych i uwielbianych starych gier rpg oraz wielu innych, jak to pr贸buj膮 dostosowa膰 si臋 do dzisiejszych czas贸w
Manly guys do manly things - Commander Badass za艂o偶y艂 klub kt贸ry pomaga postaci膮 uber macho z gier/film贸w dostosowa膰 si臋 do codziennego 偶ycia. Bardzo humorystyczny i wiele wspomnie艅 gdy偶 postacie tam spotkamy nawet z lat 80
Fantazy ? Po tym komiksie to nie wiem pod co to podpi膮膰
Axe cop - Tutaj mo偶na stwierdzi膰 tylko to co charakteryzuje ten komiks "Fabu艂a robiona przez 5 latka a grafika przez jego starszego 20 letniego brata" Random random i jeszcze raz random z bardzo dobr膮 szat膮 graficzn膮
Unspeakable vault - Chyba podstawa dla ka偶dego fana lovecrafta. Humorystyczny Cthulhu i gromadka, bardzo specyficzny "czarny" humor.
Na koniec osobliwy web komiks kt贸ry jest animowany
The pocalypse - 艢wiat po zag艂adzie zombi i nie tylko w艂a艣ciwie zombi, robot贸w, mutant贸w oraz zmutowanych ro艣lin.
Historia jest w miar臋 ciekawa czym dalej tym ciekawsza.